Velkommen til min blogg

Janne Stensrud

Velkommen til min blogg og nettside!

Håper du synes min nettside fungerer og er informativ?
Når det gjelder å skrive blogg , så må jeg innrømme at dette er første gangen. Spennende synes jeg!
Dette med å skrive blogg bør ha sin hensikt, og jeg håpet det kan bli mange kommentarer og utveksling av meninger innenfor ulike temaer, spesielt ønsker jeg fokus på området problemskapende dataspilling. Dette er et område som jeg har stor interesse for, og som jeg opplever er et meget aktuelt tema i ulike sammenhenger. Det er faktisk en stor del av hverdagen for veldig mange… og det trengs mer informasjon ut i samfunnet om hvordan håndtere dette. Hva tenker du om dette?

Internett, online spill og ikke minst sosiale medier er i utgangspunktet helt fantastiske kanaler for opplevelse og utvikling, helt supert, men her trenger en også grenser…

Et annet mål med min blogg er at informasjonen du og jeg innehar igjen kan skal deles med enda flere. Helt fantastisk synes jeg!

Håper du der ute vil være med på min reise videre!

Fra Janne:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *