Fra en gamer….

Kan du fortelle hvordan du opplever å spille?
Jeg opplever at å spille er utfordrende og mestrende spesielt ved hjelp av lagspill og taktiske valg. Det er morsomt, fengende, fargerikt og med VELDIG mye detaljer. Både hvordan karakteren ser ut, hvordan den spilles og hva den har på seg av «klær» som feks rustning.

Hva fenger deg?
Spillarealet, spesielt i WoW, fordi kartet er så stort at det ville tatt nesten en dag å bare gå gjennom kartet. Veldig omfattende spesielt med alle de forskjellige klassene man kan spille, og spillet blir aldri kjedelig.

Hva er viktig for deg når du skal spille et spill?
Jeg liker best spill typen rollespill hvor man spiller en bestemt rolle i et lag, og gjør en egen bestemt jobb for laget.

Hvordan er det å sette grenser når en spiller online i en gruppe?
Det er vanskelig å si…. det kommer veldig ann på spillet. I enkelte spill kan deltakelse i kamper vare fra 10 minutter til 5-6 timer.

Strekker en grensene fordi det er flere med i spillet?
Så klart! En er en del av et lag, så hvis en plutselig må gå midt i akten, så blir det som å få rødt kort på fotballbanen. Man vil helst ikke svikte laget!

Hva er faren for å bli en problemspiller?
Kommer ann på hvilken spill en spiller, men i WoW som jeg ser på som det mest avhengighets skapende spillet,kan nok faren være der fordi spillet er så stort og omfattende. Det er alltid noe nyttig å gjøre. Spillet tar liksom aldri slutt, og man har ALLTID muligheten til å bli bedre.

Velger du selv når du spiser, tar pauser eller sover ?
Ja, så klart, med mindre jeg er veldig opptatt i spillet, men det er bedre å være sulten en time enn å svikte et lag, hvertfall hvis en allerede har sittet i noen timer.

Hva anbefaler du å gjøre for å unngå å bli en problemspiller?
Det beste ville være å slutte, hvis en ser at spillet tar over for mye. Folk må kunne se sin begrensning,

Synes du spillingen tar unødvendig mye tid?
Nei, ikke i det hele tatt, har man spill som en hobby, så blir det akkurat som at folk har trening som en hobby. En velger selv hva man bruker tid på. Hvis man velger å bruke tiden på spilling er det ikke bortkastet tid.

Gamer, 20 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *